Nivåmåling

Enevo er et selskap basert i Finland som leverer banebrytende sensorer som måler nivået i alle typer beholdere og containere. Løsningen estimerer også når enheten blir full, samt at den kan lage daglige kjøreruter basert på informasjonen fra sensorene, kombinert med når du har mulighet til å hente.

Miljø & Sikkerhet AS har enerett på å levere løsningen i Norge.

Finbin CitySolar

CitySolar er en solcelledrevet modell som komprimerer avfallet opptil 7 ganger, slik at man reduserer antallet man behøver å oppsøke området for tømming og vedlikehold betraktelig. Beholderen lader opp et batteri ved hjelp av solceller, slik at den trenger ikke å kobles til strøm. Via en egen nettside kan man se hvor full den enkelte beholder er, og den varsler også via epost når den nærmer seg full. Slik sparer man miljøet for CO2 utslipp, og man slipper å kjøre biler inn i parker og gater like ofte som før.  Denne modellen er blandt markedets største av sitt slag, og kombinerer Finsk design og kvalitet på en utmerket måte.

Avfallsbeholder

Populære produkter

Miljø & Sikkerhet

Vi velger våre leverandører med omhu, og har levert kvalitetsprodukter i hele landet i 30 år. Velger du et produkt fra oss så kan du være sikker på at det er god kvalitet og funksjonelle og driftssikre løsninger.

Våre produsenter

Meny