Finbin

Avfallsbeholder

Finbin er et merkenavn for en  finsk leverandør av kvalitetsprodukter i stål. Selskapet bak merket Finbin heter Lehtovuori OY, og har røtter helt tilbake til 1945 i Finland, men merkenavnet "Finbin" oppsto først på 90-tallet da hovedstaden Helsinki hadde behov for nye beholdere. Etter produktet ble levert der, så fant man ut at disse beholderne hadde internasjonalt potensiale, så de ble lansert i 1995 under merkenavnet "Finbin".

Finbin leverer i dag beholdere over hele verden, og Miljø & Sikkerhet AS har samarbeidet med de i over 10 år, og har eneretten på det norske markedet.

Disse produktene er første klasses stålprodukter med gjennomtenkte og enkle detaljer og løsninger. Velger du et Finbin produkt så får du et kvalitetsprodukt som holder seg flott og som virker i år etter år. De er laget for akkurat de samme forholdene som vi har her i Norge, slik at de tåler det Nordiske firmaet. De har også lagt vekt på funksjonalitet med tanke på hengsler og låsesystem, samt at det skal være enkelt å tømme innerbeholderen.

Viser 1–21 av 29 resultater

Meny