Glasdon

Miljø & Sikkerhet AS har levert produkter fra Glasdon i Storbritannia helt siden firmaet ble startet i 1989, og vi tør å kunne påstå at det er den produsenten som har levert flest avfallsbeholdere i Norge i denne perioden. De er av en svært god kvalitet, og har en levetid som overgår det meste av produktene som finnes på markedet. Fremdeles ser vi at det finnes tusenvis av beholdere der ute som ble levert over 20 år siden, fremdeles funksjonelle og i bruk.

Glasdon har eksistert i over 60 år, og leverer i dag sine produkter i over 100 land, og har mer enn 300 ansatte i hele verden.

Gjennom produktdesign, produksjon og utvikling produserer de et stort utvalg av robuste utendørsbeholdere som er ekstremt funksjonelle og som passer inn i alle omgivelser. De har en klar grafikk som fører til korrekt bruk. De er også enkle å betjene på riktig måte for de som skal tømme de.

Glasdon produserer sine beholdere i både plast og metall. Fellesnevneren er at de er av en svært høy kvalitet som har en svært lang levetid. Den robuste og patenterte "Durapol" tåler omtrent alle påkjenninger, og også modellene i metall er svært robuste, med hengsler og låsesystem som tåler både tøff behandling og de påkjenninger det norske klimaet påfører den.

 

Viser 1–21 av 116 resultater

Meny