SPAR I GåGATEN I KOPERVIK


HEI!
Spar i gågaten i Kopervik har nå testet ut disse produktene i over et halvt år og har fått gode tilbakemeldinger både fra publikum og fra ansatte. 

"Korgholderen har vi plassert ved frysedisken og ferskvaredisken inne i butikken og den har ført til mersalg, den fylles faktisk opp annen hver dag! Den  fungerer veldig bra og har egne hjul som gjør den enkelt  å fylle opp når den er tom.

Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra kunder når vi fikk
en flott blomsterpotte i sparfargen med ekte blomster
i inngangspartiet. Den er et blikkfang når folk kommer inn
og frisker opp både for kunder og oss ansatte.    

Orbistor Sekkeoppheng passer for de store avfallsposene
vi bruker. På en liten vegg har vi nå fått organisert vår
kildesortering. Denne løsningen er plassbessparende og effektiv i daglig bruk.“

Kama Flower blomsterurner er laget i solid kompositt materiale, holder seg i år etter år og kan leveres med innsats med eller uten selvvanningssystem. Fås i hele 6 forskjellige modeller og 7 ulike farger og 6 forskjellige størrelser. De kan plantes rett i urnene eller en kan plante i innsatser. Undersøkelser viser at butikker som har blomsterpotter med blomster i inngangen gjør at noen av dem som ellers spaserer forbi butikken, stopper opp og kommer på noe som de trenger. Dette kalles positive oppmerksomhet og positive assoiasjoner og blomster har en veldig sterk positiv effekt, spesielt ved inngangspartier.

Orbistor Sekkeoppheng

Orbistor er solide sekkeoppheng i plast hvor topp og lokk og skilt kan leveres i forskjellige fargekoder med tydelig merket avfallstype for enkel kildesortering.

Passer for mange typer avfallssekker og er perfekt for å henge på vegg eller egne stolper for å lage en solid og effektiv resirkuleringsstasjon på et lite område.

Orbistor kan brukes inne i butikken eller på bakrom, og er helt hærverksikkert. Sekken holder seg på plass, selv om den er full og tung.

Basket Buddy
Korgholder med hjul som kan plasseres i butikken hvor det er tilbud eller spesielle produkter. I mange tilfeller har kunden allerede bestemt seg for hva som skal handles og tar ikke med seg korg eller handlevogn. Med smart plassering av Basket Buddy hvor en har tilbud eller spesielle produkter vil mange av disse kundene ta en kurv og handle mer enn planlagt. I tester har butikker økt omsetningen med opp til 5 til 15 % etter å ha tatt i bruk Basket Buddy. Basket Buddy har hjul og leveres i flere farger.

 

 

Mer om produktene:
    Dokumenter (klikk for nedlasting)